lørdag 1. mai 2010

Fremgang

Nå har det skjedd mye siden siste oppdatering.
Huset vårt er nå ferdig kledd, alle gesimser er plass samt hjørnekasser,lister ol. Vi har fortsatt ikke satt inn de store vinduene og verandadør, så det er ikke tett helt ennå.
Første strøket med maling er også tatt. Vi mangler bare maling på to hjørnekasser og noen lister som blei satt på i ettertid(det blir nok tatt i morra) Vi har valgt og male med Tjæralin som vi kjøper på Malerbua. Vi har valgt en farge som heter Berg, det er en brun/grå farge. En stor takk til mamma Ragnhild og Bjørn som har stått for mesteparten av malingen!
Vi har bestemt oss for å vente litt med andre strøket slik at treverket får krypet litt. Dessuten er nå stillaset tatt ned slik at graverene kan komme til slik at vi får planert tomta vår. Men de venter vi fortssatt på...
Snekkerene har nå begynt innvendig. Det er så og si ferdig isolert i 2. etg, mye av skult anlegget er ferdig og der har gipsplatene også begynt og komme opp. Taket er også stort sett dekket med gipsplater nå.
I det huset vi bor i nå, har det også vært en del jobbing. Huset skal snart legges ut for salg, og da er det masse som skal gjøres først. Vi har malt grunnmur, beiset terrassen, malt verandadør og for å ikke snakke om alt som har blitt gjort inne. Pakking og rydding UT av skap og pakke og rydde alt som ikke kan være fremme ved fotografering og visning INN i skap. Dessuten skal det jo også være reint her. Det i seg selv er en utfordring, men vi skulle nå også legge ut huset til salg i den værste røytetiden til Nemi(bikkja). Heldigvis har mamma Guro og pappa Harry tatt bikkja noen dager så det forble reint etter vask mer enn to timer av gangen. På tirsdag var fotografen her og tok bilder av huset vårt og vi blei veldig fornøyd med de. Vi har valgt Krogsveen og Morten Saubrekka til å selge huset vårt. Det kommer i boligavisa første gang 12. mai og vi vil ha visning 19. mai. Vi grugleder oss til den prosessen.
I morra kommer en ny arbeidsag på huset hvor Håkon sikkert skal plate vegger og jeg får male litt mens lillemor sover. Etter det skal vi få besøk av Sverre som har blitt storebror. Gratulerer til Lise og Frode med en liten gutt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar