søndag 28. mars 2010

Ikke påskeferie ennå...

Nok en jobbehelg er over, og det har som vanlig vært en del å gjøre. På fredag var noe av veggen kledd, og jeg fikk prøvd ut litt maling. Vi er veldig fornøyd med "prøvelappen" min, og har bestemt oss for å gå for denne fargen.
Håkon har blitt ferdig med å legge det elektriske anlegget i leiligheten, støpt inn sluk og lektet ut vegger i leiligheten. Leiligheten er derfor nesten klar til plating av vegger. Jeg har som vanlig benyttet tiden mens Maren har sovet til rydding, soping og støvsuging...

2 kommentarer:

  1. Nå skjer det ting ja Ü Hvilken farge har dere bestemt dere for da? Og var det mye å hente på få tilbud fra de forskjellige leverandørene?
    Forstår dere har mye på tapeten, men det hadde vært koselig å treffes en dag ;o)

    SvarSlett
  2. Ja det skjer ting, og det skal bli deilig med påskeferie. Trenger og komme oss vekk litt. Er vi hjemme så blir det til at vi flyr på tomta og gjør ett eller annet.
    Vanskelig og si om vi sparer noe hos de forskjellige butikkene, for de har så forskjellige priser på forskjellige ting. Har opprettet byggekonto hos Malerbua, og da får vi 20-25% på de fleste tingene.
    Vi hadde mest lyst til å beise huset, men siden vi har ferdig grunnet kledning, gikk ikke det. Vi har derfor valgt en oljedekkbeis som heter Berg. Den er ganske brun når den er våt, men heller litt mer over til grå når den blir tørr.Tror den blir veldig fin. Har fått malt et par timer i dag, når Maren var i barnehagen.
    Dere må bare komme opp på tomta en dag. Ta gjerne med kaffe og kaker. Jeg prøver og jobbe når Maren sover, men får ikke gjort noe når hun er våken. Er noen lekeplasser vi kunne tatt med barna på der oppe.
    God påske!

    SvarSlett