tirsdag 23. mars 2010

En liten oppdatering.

Det skjer fremgang på tomta hver dag nå. På søndag var jeg og Håkon oppe og jobbet i noen timer. Håkon fikk isolert glippen der dekket til 2.etg er(Mellom grunnmur og der veggen av tre begynner) En tidkrevende jobb, som nesten ikke synes. Jeg fikk grunnet vindskirbordene, slik at snekkerene kunne sette de opp dagen etter. Etter det fikk jeg ryddet og sopet litt. Det er vannvittig mye rydding som kreves om dagen. Skulle egentlig vært der hver dag og fått unna litt skrot, men det lar seg ikke gjøre. Skal ta en ryddesjau i morra. Vi har heldigvis noen snille foreldre som stiller opp som barnevakt for oss, slik at jeg også kan trå til litt.
Snekkerene skal sette opp takrenner ol. nå, for taket skal tekkes til torsdag. De har også satt opp reisverket til de innvendige veggene i leiligheten. Håkon er derfor oppe og legger det elektriske der nå.
I dag kom også isolasjonen, så det måtte også bæres på plass.

For dere som ønsker flere bilder, så er det vanskelig og få tatt gode bilder. Det er ikke gravd inntil huset ennå, så vi må stå så nære huset og ta bilder, og da er det vanskelig å se hva de forskjellige tingene er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar