mandag 14. juni 2010

Liten blogg aktivitet i det siste

Nå er den berømmelige egeninsatsen her, så da kommer bloggen litt i fjerde rekke... Det har ikke skjedd så mye synlig i det siste heller kanskje... Veggene er kommet opp i 1.etg, Stig jobber seg nøye gjennom rom for rom. Vi har hatt en maler til å sparkle og male takene våre og de har blitt heeeelt fantastiske!!!! Innimellom har vi også besøk av noen murere som pusser grunnmuren vår. Så det skjer jo saker og ting på dagtid.
Vår egen innsats har i det siste vært mye sparkling og sliping. Og når man har gipsplater overalt, blir det MYE sparkling og sliping. (i allefall når man ikke har gjort det før...) Så det er derfor jeg ikke føler at vi har kommet noe videre. Men før helga var det noen av rommene som var ferdige sparklet, så vi fikk malt litt også, og da ser man fort fremgang.
Hele leiligheten er nå malt ferdig 2-3 strøk, laminatgulv er lagt der det skal være og snekker Stig har fora noen av vinduene og lagt noen lister. Til og med spottene på kjøkkenet er oppe og går. Alt utstyr(minus dusjhjørne og innredning) er kjøpt til badet, så det er vel sånn nogenlunde klart til å bli satt i stand. Gangen mangler et sparkellag her og der før det skal males og legges fliser på gulvet. Det er veldig deilig og se at leiligheten tar form, siden det kun er en måned til vi må være ute av huset på Gulset. Eller er det første rommet i hoveddelen ferdig grunnet, så der er det "bare" til å slenge opp tapet.
De siste dagene har også gått med til pakking og rydding her hjemme. Det som er enklest å pakke ned, er det man har fremme, så her er det ikke noe hjemmekoselig lenger.
I morra har jeg flyttedag, så da skal jeg bruke dagen til å montere kjøkkenet til leiligheten. Heldigvis får jeg hjelp av Lise, så da er vi i alle fall to som banner og svarter....

1 kommentar:

  1. Ja det var jammen godt jeg fikk hjulpet deg...... Typisk at minstemann akkurat den dagen ikke skulle væer samarbeidsvillig. Men var litt sosial anstand i hvertfall og fikk god lunsj, hehe!

    SvarSlett