onsdag 7. juli 2010

Beklager, beklager!!!

Jeg ser jo nå at bloggen vår begynner og være ganske kjedelig og lite oppdatert.
Årsak: Stor arbeidsmengde!

Her kommer en liten oppdatering i alle fall:
Leilighet: Kun få ting igjen før innflytting. Montering av baderomsmøbler og tilkobling av vann. Vi venter på at maleren skal sparkle og male taket i gangen. Rommene er ferdig vasket og noen av møblene er flyttet over. Vi får ikke flyttet inn så mye mer før selve flyttedagen, siden vi bruker veldig mye av det hjemme daglig. Det er her hovedmengden av arbeid har vært de siste ukene.
Hoveddelen: Mamma Ragnhild og jeg har tapetsert soverommet vårt og halve rommet til Maren. Soverom nr 3 er ferdig malt og brukes som lager av ting vi ikke trenger de månedene vi bor i leiligheten. Kontoret trenger bare og pusses ned en siste gang før det kan males, men akkurat nå brukes det som tapetskjærerom. Vi kommer nok til å sette maleren til å sparkle og pusse gipsveggene i stua og kjøkkenet. Nede er vel takene blitt ferdig gipset.
Ellers gennerelt på huset: (U)grasset vokser og gror, det blir deilig og slippe og flytte inn med jord og steinhauger overalt. Selv om vi ikke kan bruke plenen ennå. Vi har ikke vært alt for gode til å vanne, så det tar nok litt tid før man kan kalle det frodig...
Vi har fått pusset store deler av muren vår ute, og det gjorde mye på husets utseende. Blei veldig fint.
Røyskattveien: KAOS!!! Her pakkes og vaskes det. Det er rot overalt! Mamma Ragnhild har igjen vært behjelpelig, så store deler av huset er nå vasket. Taket er nå vasket overalt, har i tillegg vasket vegger i 2 soverom, liten gang, stua, kjøkkenet og do. Men det er en del som gjenstår; vask av 3 skyvedørsgarderober, resterende vegger, kjøkkeninnredning og vinduer. Jeg tør ikke vaske vinduene ennå, jeg har tross alt hund og barn. Hvis det kommer regnvær, må de vaskes om igjen. Det er tross alt ti dager til overtagelse..
I skrivende stund er Håkon oppe og fuger flisene på badet. Han hadde ikke lyst til å reise opp igjen etter en god middag og yndlingsbursdagskaka hans. Selv ikke på bursdagen sin kan man ta fri når man bygger....
Vi håper på opphold til helga, slik at vi kan få kommet oss på plass i Vindalsringen, og kan slippe og ha to hus...
God flyttesjau til oss!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar