tirsdag 9. februar 2010

Støpingens dag er over!!!!

Denne dagen har vi vært spente på i lang tid, og lurt på om den i det hele tatt vil komme. Men nå er den endlig over, og det ser ut til at alt har gått greit.... Puh...
Forberedelsene til denne dagen har holdt på litt, og forrige onsdag var vi ferdig med å legge de vannbårne rørerne, samt elektriske rør, vannrør, opplegg til sentralstøvsuger og ventilasjon. I går blei siste finishen gjort med å trykkteste rørene til det vannbårne anlegget og å stime bort all snøen som har kommet under presenningen. Da det var gjort blei dieselvarmerene satt på i 1.etg. for at underlaget skulle være varmt når støpet kom. Håkon var oppom tomta kl 21.00 i går for å fylle dieselvarmerene, for da holdt de helt til kl 07.00 på morran. Da støpebilene kom kl. 08.00 var det minus ti grader ute, men det blei heldigvis litt varmere i løpet av dagen. Vi takker alle som krysset fingrene for oss i dag om at det ikke skulle bli for kaldt. Det ser nemlig ut til at det har gått bra, tross kuldegrader. Håkon er i skrivende stund oppe og legger varmematter oppå støpet.

Jeg prøver og få inn noen bilder her, men de vil ikke samarbeide i dag. Kanskje jeg klarer og legge de ved i eget innlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar