fredag 4. september 2009

Hva slags hus vil vi ha?

Etter at vi fant tomta vi ville ha, så måtte vi finne ut hva slags hus vi ville plassere der. Vi gikk gjennom et titalls huskataloger, men fant ikke helt det vi ønsket oss. Vi fant kanskje noe vi likte på et hus, men som hadde f.eks. dårlig romløsning. Vi var begge enige om at vi ønsket oss litt lik stil som på det huset vi nå bor i, nesten flatt tak og en del vinduer.
Da vi ikke helt fant vår"greie", satt vi oss ned og begynte og tegne selv slik vi ville ha det. Vi begynte med planløsningen, så satt vi inn vinduer der vi ønsket det. Da vi trodde vi hadde funnet ut hvordan vi ville ha det, fikk vi tegnet huset av en som har tegnet en del hus før. Vi gav han utkast til hvordan fasader vi ønsket oss, og han tegnet en teknisk tegning for oss, slik at det går an å bygge et hus av tegningene.
Da vi skulle begynne og grave, så var vi ikke 100% fornøyd med planløsningene, og fikk i sist liten gjort om tegningene. Jeg ville nemlig ha verandadør som gikk rett inn på kjøkkenet, og da var det en del som måtte endres. Men nå er vi veldig fornøyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar